Ποιοι είμαστε

Το 2012, άνθρωποι με κοινό όραμα και στόχους αποφάσισαν από κοινού να επενδύσουν στις δικές τους δυνάμεις και εφόδια για τη δημιουργία μίας Εταιρείας – Συνεργάτη στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, τον Ιδιώτη, τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τους ΟΤΑ και τις Μεγάλες Επιχειρήσεις.

Αφορμή στάθηκαν το θολό τοπίο σε κοινωνικο – οικονομικό επίπεδο, ο μεγάλος και συγκεχυμένος όγκος πληροφοριών, η ανάγκη για στοχευμένη ενημέρωση, η στήριξη στον ιδιώτη και τον επιχειρηματία σε πραγματικό χρόνο και η ιδέα και παγιωμένη θέση μας ότι μόνον οι Συνέργειες κινητοποιούν τον μοχλό ανάπτυξης.

Η ταχύρρυθμη εξέλιξη των διαδικτυακών – κυρίως- μέσων, της τεχνολογίας, η αλλαγή των ρυθμών της καθημερινότητας, ο «βομβαρδισμός» πληροφοριών επιτάσσει την αλλαγή πλεύσης σε «πελατοκεντρικές» υπηρεσίες με έμφαση στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση, τη συμβουλευτική και την υποστήριξη, τις σχέσεις εμπιστοσύνης και την υπόδειξη εναλλακτικών δρόμων και κατευθύνσεων με σύγχρονες ιδέες, καινοτόμα μέσα, συστηματοποιημένες ενέργειες και ανανεώσιμες γνώσεις.

Αιτίες … το δικό μας προσωπικό όραμα για την από κοινού επένδυση και ανάπτυξη μέσα από νέες ιδέες και ευκαιρίες που προσφέρονται σε όλα τα επίπεδα είτε μέσα από οργανωμένα συστήματα και διαδικασίες είτε μέσω ιδιωτικών πρωτοβουλιών.

4obs συμβουλοι

“Επενδύουμε στην ανάπτυξη και την καινοτομία, εξελισσόμαστε από κοινού”

Σκοπός μας είναι η παροχή συμβουλευτικής υποστήριξης & επιχειρηματικής ανάπτυξης, σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και οργανισμούς του Ιδιωτικού και Δημόσιου τομέα. Ενάντια στα σημεία των καιρών και παρακολουθώντας τις κοινωνικο- οικονομικές εξελίξεις αποβλέπουμε στην καινοτομία με κεντρικό στόχο την εκμετάλλευση νέων ευκαιριών, τη διαχείριση προτάσεων και «εργαλείων».

Παράλληλα η εκπαίδευση για την εξέλιξη του νέου επιχειρηματία και του σύγχρονου παραγωγικού – στελεχιακού δυναμικού αποτελεί σημαντικό εργαλείο για την ανάπτυξη των νέων και υφισταμένων μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την εδραίωση οργανισμών και επιχειρηματικών μονάδων στη διεθνώς μεταβαλλόμενη αγορά εργασίας.

Έχετε ερωτήσεις ή απορίες;

 
espa
psifiaka-ergaleia
epixeiriseis-programmata-taa