Συμβουλευτική Επιχειρήσεων

Οι επιχειρησιακοί σας στόχοι, το όραμά μας
Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα µας, με τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να αντιμετωπίζουν προβλήματα σταθερότητας, ασφάλειας και περεταίρω ανάπτυξης, η Έρευνα, η Τεχνολογική Ανάπτυξη και η Καινοτομία αποτελούν βασικές συνιστώσες που θα οδηγήσουν στον δρόμο της ανάκαμψης.
Η σύγχρονη επιχείρηση και οι άνθρωποί της αποτελούν ζωντανό κύτταρο του κοινωνικού ιστού. Η εταιρεία μας 4obs Consulting έχοντας ανθρωποκεντρική κουλτούρα, επικεντρώνεται στους στόχους σας, εστιάζει στην επίτευξή τους, αξιοποιεί πηγές ανάπτυξης, επενδύσεων και χρηματοδότησης και διαχειρίζεται στο έπακρο την επιχειρηματική σας ανέλιξη εφαρμόζοντας καινοτόμα «εργαλεία» και δυναμικές μεθοδολογικές προσεγγίσεις.
Επενδύουμε στην καινοτομία, εξελισσόμαστε από κοινού
Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία μας 4obs Consulting παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής (υπο) στήριξης με σκοπό την ανεύρεση νέων ευκαιριών χρηματοδότησης, την εκμετάλλευση στο έπακρο ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων στήριξης και επενδύσεων έχοντας ως στόχο την εξέλιξη του επιχειρηματία, την ανάπτυξη της ίδιας της επιχείρησης και των εργαζομένων της με όραμα τη βελτίωση της θέσης της ελληνικής αγοράς στο επιχειρησιακό γίγνεσθαι.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της 4obs Consulting είναι οι εξής:

  • Ανάπτυξη, Διαχείριση και Υλοποίηση Επιχειρηματικών Πλάνων
  • Διενέργεια Μελετών Βιωσιμότητας
  • Project Management- Τεχνική Υποστήριξη
  • Σύνταξη Επενδυτικών Σχεδίων υπαγωγής σε Επιδοτούμενα Προγράμματα (ΕΣΠΑ 2007-2013/ΣΕΣ 2014-2020) και διαχείρισης των σχετικών έργων, μέχρι την ολοκλήρωσή τους
  • Υποβολή Ερευνητικών Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, επίβλεψη και διαχείριση κατά την υλοποίηση και μέχρι την ολοκλήρωσή τους
  • Δημιουργία, ανάπτυξη και υλοποίηση καινοτομικών ιδεών και λύσεων

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Επιχειρήσεις

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για Ιδιώτες

 

Τελευταία Άρθρα

Επικοινωνία

Υπ. Επικοινωνίας: Ειρήνη Ρούπα, Οικονομολόγος
Ωράριο: 09.00-17.00

Τηλ: (+30) 2414 000 982
Fax: (+30) 2410 616 003

E-mail: info@4obs.gr

Βρείτε μας στο Facebook